Nagy Év Eleji Leárazás

12% további kedvezmény a brutál outlet árakból is!
Nagy Év Eleji Leárazás a Karóraüzleten!

A Nagy Év Eleji Leárazás kedvezmény más kedvezményekkel és akciókkal nem vonható össze. Csak a megjelölt termékek vesznek részt az akcióban. A Nagy Év Eleji Leárazás kuponkódokkal vásárolt órák mellé nem jár ajándék.

12% extra kedvezmény a EVKEZDET12 kuponkóddal:

 

 

 

Megkezdem a vásárlást!

Ha kuponkód használatáról kérdése van, hívja kollégáinkat: 
(+36) 1 878-0821, (+36) 1 215-9284
A kupon beváltásának módja a webáruházban: a kiválasztott terméket rakja a kosárba, majd a pénztár oldalon írja be a kedvezmény mezőbe a kuponkódot, és érvényesítse azt.
Kérjük figyeljen arra, hogy a kiválasztott termékhez tartozó kuponkódot írja be. Bármilyen probléma vagy kérdés esetén kérjük hívja üzletünket, ahol munkatársaink készségesen állnak az ön rendelkezésére.
A kupon beváltásának módja üzletünkben: a vásárláskor mutassa be kuponkódját telefonon vagy nyomtatva kollégánknak.
A rendelések kiszolgálása a beérkezés sorrendjében történik. Az akció során a rendelések teljesítése esetenként néhány nappal több időt vehet igénybe.
A készlet erejéig tudjuk kiszolgálni a megrendelőinket. Csak kiskereskedelmi mennyiségben értékesítünk.
További kedvezményes termékek üzletünkben.

Nyitva tartásunk (üzletünkben): hétfő-péntek 10:00-18:00, szombat 10:00-16:00
Személyes vásárlás esetén a kupon online is bemutatható!
Megrendelését leadhatja akár személyesen az üzletünkben (nyitvatartási időben), akár az interneten a nap 24 órájában. Vásároljon üzletünkben vagy a webáruházunkban! A webes ár és az üzletbeni ár azonos.
Nagy Év Eleji Leárazás kedvezményekről részletes tájékoztatást az üzletünkben is kaphat. Hívjon telefonon: (+36) 1 878-0821, (+36) 1 215-9284
Szinte mindig hívható forródrót: (+36) 20 983 7555
Az esetleges elírásokért vagy technikai hibákért felelősséget nem vállalunk. Kizárólag csak az órához tartozó kuponkóddal érvényesek a kedvezmények, a nem megfelelő kupont nem tudjuk elfogadni.
Vissza a tetejére